Aidijuma kahwin sultan brunei

15-Jan-2015 07:44 by 7 Comments

Aidijuma kahwin sultan brunei

aikkk...kena cerai dah...rasa last tengok masa dia mengandung aritu...eh2 bila dh beranak kena cerai lak pulak...adehhh..tatau la kan nk kata apa...maybe adala tu masalah yg tk dpt disetelkan sehingga jalan ni sultan or azrinaz yg putuskan...gegar lagi tiang aras...(tp tk pe eaa azrinaz try la masuk tv3 balik ..hehehe) Bagus ! kalauoun dia buat semua tuh takkan sampai jatuh talak? Akak doakan moga adik terus tabah menempuh hari-hari mendatang demi membesar dan mendidik dua permata hati.. CCTV for sure ada dalam istana tempat letak semua barang berharga tuh.

aidijuma kahwin sultan brunei-78aidijuma kahwin sultan brunei-52aidijuma kahwin sultan brunei-59aidijuma kahwin sultan brunei-77

Lagi satu kalau pun azrinaz curi mahkota tuh, dia nak jual ke mana? macam ni lah, aklau betul azrianz tuh mencuri, mesti ada CCTV, tunjukkan satu dunia CCTV then baru we all percaya. bila syaitan bisik kat telinga mengatakan apa yg ada.. Dia sepatutnya bersyukur dengan apa yang dia ada, she didn't have to resort to doing what she did! Org2 Brunei pun satu, jgn lah nak carik gaduh sgn malaysian, kita kan serumpun. Her activities has been going on for a long time cuma kami sbagai rakyat tak berani nak bukak mulut sebab kami masih menghormati Raja kami. jgn ingat ORG BRUNEI boleh tutup mata dan mulut.... Biar jerlah they all settlekan perkara tuh, kita jangan sibuk unless berkaitan dengan kita. Kami bukan bercakap mengenai azrinaz as a malaysian but as an individu.malaysians plz jgn pulak u all terasa. Apatah lagi ianya melibatkan perceraian tahap high level personal. i pun pernah terserempak dgn dia kat sunway pyramid dlm kedai timberland..

Tidak dapat dipastikan apa sebab utama Sultan meletakkan talak satu terhadap Azrinaz. Tak show off langsung walaupun bodyguard, nurse keliling pinggang, tapi dia still boleh senyum kat kita.

Apa-apa pun jika anda mahu melihatnya anda bolehlah pergi menonton video pengumuman rasmi dari pihak istana di Brunei News. I pernah jumpa Azrinaz and anak2 dia tgh shopping di Isetan KLCC.

5 tahun untuk mengenal isi hati, dan memahami perangai seseorang.. ( setelah 5 tahun bru tunjuk belang weiii...)DON' T JUDGE WITHOUT KNOWNIG ANYTHING...!! we know we bruneians are not do bodys perfect.remember that okaayy? be mature,this is not your problem,and not our problem too!

Bagi bukti yg kukuh, then baru org malaysia dan seluruh Brunei tahu perkara sebenar. Walau pun cantik, tp hati tak cantik tak da guna nyeee... he's our(Bruneian) Sultan.respect not apa yang he's doing menganggu kamu right? Mungkinkah ia kebahagiaan di sebalik perpisahan mereka berdoa. Saya hanya ingin menyatakan pada sekalian rakyat Malaysia,jangan sesekali menghina Sultan Brunei,anda tidak mengenalinya jadi anda tidak mempunyai hak sama sekali untuk menilai dan menuduh Sultan Brunei,bagi sesiapa yang tidak berpuas hati dengan kejadian ini anda tidak ada kena mengena dengannya,jadi tidak ada gunanya anda hendak meluahkan ketidakpuasan anda terhadap Sultan Brunei.hanya orang biasa,jauh sekali untuk menilai atau menuduh Sultan Brunei,bukan perceraian yang di harapkan tetapi jika jodoh meraka hanya setakat itu,semua hal yang terjadi hanyalah sebab semata-mata namun hakikatnya, Allah lebih mengetahui dan hanya Allah menentukan ajal dan jodoh seseorang!

saya rasa bukan sebab mencuri, mesti ader bender lain. selagi kiat belum mati pintu taubat masih terbuka untuk kita. Biasalah produk TV3, ibarat kilang memproses Janda2..harap je muka cantek, tapi perangai x senonoh, materialistik, bodoh sombong, giler glamer semua bagai. just please respect our Sultan (Brunei)has the right to do this kind of thing and his own reason(s)can do anything that he wants to live in one world.respect others if you want others to respect you. Kalau tidak tahu hal sebenar jgn sebar kan apa2 komen yg bebaur fitnah yg ingin mnjatuhkan kehormatan Sultan Brunei... Jadi kita sebagai rakyat biasa mendoakan kebahagiaan mereka nanti. jgn ingat kawin ngan Royal Family terutama dari brunei ni happy....

Alhamdulillah, mmg sokong keputusan Baginda Sultan sbb majoriti rakyat Brunei mmg tak suka dia pon. saya masih boleh nasihatkan dia agar berubah dan bertaubat.